Soru ve Cevaplar

Tabiki bayi paketi alabilirsiniz. Bayi paketini satın aldığınızsa indirim oranı satılmış olur. Ardından her bir yazılım satışı için bu oran kadar indirim alırsınız.

Hayır, yeni bir yazılım çıkmayacak. Yazılım alt yapısı sürekli geliştirilecek ve ücretsiz güncelleme sunulacak. Ticaretin devamı için ise bizler temalar üreteceğiz, talep ettiğinizde arayüzünüzü değiştirmek istediğinizde ücreti ile tema değişiklikleri yapabilirsinz.

Mevcut sitenizin ftp ve veritabanı bilgilerini göndermeniz durumunda içerik taşıma işlemleri tarafımızca yapılabilmektedir. Bu hizmet ücretsizdir herhangi bir ücret alınmamaktadır.

Google Analytics, Gazete Manşetleri, Haber Ajansları Botları (igf,bha,iha,dha,aa), Hava Durumu, Puan Durumu, Döviz Kurları, Namaz Vakitleri, Teknik destek vb. gibi tüm servisler ücretsizdir. Aylık yıllık bir ücreti bulunmamaktadır.

Yazılım kaynaklı ve kullanım ile ilgili yaşanan problemler için teknik destek ücretsizdir, herhangi bir süresi de bulunmamaktadır.

Satın aldığınız haber yazılımı ve servisler gibi eklentilerden aylık yıllık hiç bir ücret alınmamaktadır. Ancak haber yazılımının yanında aylık yada yıllık ücret gerektiren bir EK hizmet aldıysanız bunların ücretleri çıkacaktır.

En çok sorulan sorulardan biridir. “Sınırsız bir sunucu olmadığı için Sınırsız Hosting satışımız yoktur”. Sınırsız olarak adlandırılan ve bu şekilde satışı yapılan hostingler aslında sınırsız değil, CPU ve Dosya limitlidir. Daha çok kurumsal (firma sitesi) siteler tarafından tercih edilmelidir. Sınırsız Hosting olması durumunda VDS, Dedicated gibi ürünlerin satışı yapılmıyor olurdu. Bu nedenle bu tip hostingler de aslında limitli olduğu için siteniz cpu ya da dosya limitine takılacaktır.

Tahminen 30dk. içinde kurulması ön görülür ancak iş yoğunluğuna bağlı bu süre değişebilecektir.

İstediğiniz hizmeti sepete ekleyip ödemenizi yaparak kolayca satın alabilrsiniz. Ödemelerinizi tüm kredi kartları ile yapabileceğiniz gibi banka eft/havale yöntemleri ile de gerçekleştirebilirsiniz. Satın alma ardından normalde 30 dk içinde geri dönüş yapılmaktadır ancak iş yoğunluğuna bağlı bu süre değişebilecektir. Kurulumlar tamamlandığında ise size SMS ve E-posta ile kurulum bilgilendirmesi ardından şifre DNS lerinizi göndereceğiz. Gelen bilgiler ile DNS lerinizi alan adı firmanızdan güncelleyerek sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Tüm satışlarımız resmi ve kayıt altındadır. Fiyatlarımızda müşteriyi yanıltmamak için, KDV Dahil fiyatlar yazılmıştır. Firmamızda KDV 'siz kesinlikle satış yapılmamaktadır. Kampanya ile sunulan ürünler ise hediye ile sunulduğu için fiyatta indirim söz konusu değildir.

Evet, mali sorumluluklar sebebiyle sitemizdeki tüm fiyatlar %18 KDV dahil fiyatlardır.

Lisans devri yapabilirsiniz, lisans devri ücretsiz yapılmaktadır.

Haber yazılımlarımızın güncel kalması sebebiyle yazılım dosyaları maalesef dışarıya verilmemektedir.

Aradaki fiyat farkını ödeyerek üst paketlere geçiş yapabilirsiniz.

Aldığınız paketi sadece bir adet alan adına lisans yapıldığı için tek alan adında kullanabilirsiniz. Ancak diğer alan adlarınız varsa onları alan adı firmanızdan bu haber sitenize yönlendirebilirsiniz. Her biri farklı haber sitesi olsun isterseniz birden fazla alımlarda indirim yapılabilmektedir.

Evet, isteğiniz doğrultusunda mevcut lisansınız iptal edilerek yeni bir alan adına lisansınız tekrar hazırlanır. Dilerseniz içeriklerinizi yeni alan adınada aktarım yapabilmekteyiz. Lisans değişimi veya arşiv aktarımı yapılacak işlem hizmet bedeli olarak ücretlendirilmektedir.

Evet, yazılı olarak yüzeysel ücretsiz alabilirsiniz, detaylı işlemler için emek karşılığı ücret çıkacaktır.

Hayır, çünkü sitemizde her şeyi şefaf bir şekilde yazdık, demo linklerini paylaştık, sorularınız varsa iletebilirsiniz de. Fiyatlandırma politikamız emek, hizmet hazırlama ve teslim süreçlerine bağlı olduğu için maalesef iade yapamamaktayız.

Footer'da firmamıza ait link kaldırılabilmektedir. Bayi olan müşterilerimiz için bu kısım ücretsiz kaldırılırken, son kullanıcı için footer link kaldırma ücreti çıkacaktır.

Yazılımların güvenliği ve sunucu performansından dolayı bu bilgiler paylaşılmamaktadır. Ftp üzerinde yapılmasını istediğiniz işlemleri genelde panele yerleştirdik. Ancak zorunlu olarak bir işlem gerekiyorsa da bizlere iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır.

Yazılımımız Google News ile tamamen uyumludur. Google news ve daha fazlası için gelişmiş sitemap desteği bulunmaktadır.

Ekibimizin değerlendirmesi sonucu belirlenecek belirli bir ücret karşılığında uygun görülen modüller hazırlanarak, modülün sitenize kurulumu gerçekleştirilebilmektedir.

Her geçen gün geliştirdiğimiz için bu rakam değişecek ancak şuan 600+ fazla reklam alanı vardır.

Evet yazılımlarımız tüm arama motorları ile tam uyumlu olarak hazırlanmıştır. Bunun yanı sıra çok gelişmiş rss ve xml 'ler ile sitemapler hazırdır.

Evet, kurulumda içerik yüklü olarak gelmektedir. Ayrıca belirtirseniz içerik boş olarak da yükleme yapabiliriz.

Sunucularımız da raid 1/0 yapı ile diskler yedekli çalışmaktadır. Sık sık nas sunucularımıza da fiziksel yedekler alınmaktadır. Bu hizmetler ücretsizdir, EK bir ücreti bulunmamaktadır. Ancak her ihtimale karşı yedek sorumluluğu müşterilerimize aittir.

Faturanız ödeme son ödeme tarihinden 2 hafta önce oluşturulmaktadır. Son ödeme tarihinden 5 gün sonra ise hosting hizmeti otomasyon tarafından suspend edilir. Mail bildirimleri ile de ödeme hatırlatması yapılır, ancak dönüş alınamaz ise otomasyon 7 gün sonra otomatik olarak hizmet sunuculardan silinir.